Hopi øre & kropsbehandling

Ørelysbehandling er en behandling, der blev opfundet af indianerne for mange år siden. De brugte ørelyset til bla. lindre smerter Og bringe kroppens energier i balance.

Ørelysene der laves af Hopi-indianerne er et 20 cm langt håndlavet rør, forarbejdet af den fineste bomuld dyppet i bivoks, der indeholder mange forskellige healende indianske urter såsom salvie, perikon og kamille.

Ved en ørelysbehandling behandler jeg hvert øre med et håndlavet vokslys. Lyset tændes og den varme røg masserer øregang og trommehinde, så affaldsstoffer løsnes. Røgen fra lyset bærer stofferne med sig ud af øret, mens varmen og den blide berøring har en terapeutisk effekt på kroppens medianbaner.

Lyset får lov til at brænde 2/3 dele ned, inden behandlingen afsluttes og man går videre til næste øre. Man ligger roligt på siden og får behandlet ét øre ad gangen.

Kropslysbehandling

Jeg kombinere kropslys og Chakralys behandling med reiki healing.

Hvor jeg intuitivt spotter ubalancer. Chakra healing kan være meget tiltrængt fra tid til anden, og vil for det meste være med til at udfører en mere samlet reparationen af en persons aura.

Kropslys virker på samme måde som ørelys. En virkelig god kilde til afslapning og er en super effektivt måde at stresse af på. Alt sammen kan bidrage til at stimulere både nerve ender under huden samt medianerne.

Jeg behandles ikke med ørelys ved perforeret trommehinde, implanteret drænrør, ørebetændelser, feber , hudlidelser ved øret og øregangen f.eks. eksemer og svampeinfektioner.

Vigtigt: Ørelys kan ikke erstatte medicinsk behandling. I tilfælde af en alvorlig sygdom, eller selv om der kun er mistanke, bør du altid kontakte egen læge.

Har du spørgsmål til denne behandling er du meget velkommen til at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tina Jørgensen

Klinikken har åben:

Mandag & tirsdage: 15:00 - 22:00

Andre tidspunkter kan aftales

Ring til mig og bestil tid

Nørrevej 3, 4180 Sorø

Se på Google Maps

​CVR: 40028315

Følg med på Facebook​

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.